Projecten

Vergaderruimte 

Onlangs hebben wij een vergaderruimte mogen inrichten met een op maat gemaakt sfeerplafond bestaand uit een wolkenthema. Hierbij is een plafond geïnstalleerd bestaande uit 8 energiezuinige led-panelen in het formaat 60×60. Als afbeelding is gekozen voor een geprinte blauwe wolkenlucht.
Door middel van onze speciale print technologie waarbij de afbeelding direct op de plaat aangebracht wordt, resulteert dit in een “levensecht” effect.
En heeft men het gevoel of men onder een dakvenster zit.
Bijkomend voordeel van deze printtechnologie is dat het paneel nog steeds een prettig lichtbeeld geeft waarbij eventuele extra verlichting in de ruimte niet nodig is.

Werkplekken

Een van onze klanten wou graag een prettigere sfeer creeeren boven een aantal werkplekken. Er is in dit geval gekozen voor 2 verschillende thema’s.
Het ene thema zorgt voor een zeer kalmerende stemming vanwege de prachtige zonnige locatie die hier te zien is.

Het contrast kan bijna niet groter zijn. Want het andere plafond laat een doorkijkje zien door een “dakvenster” van een kantoor in een wolkenkrabber omgeving. Men waant zich hier direct in het drukke commerciële hart van een grote stad.

Zorginstelling

Onze gewaardeerde dealer Bremer Kantoorcentrum uit Drachten heeft een opdracht mogen krijgen van een zorg gerelateerde instelling. Hier zijn een aantal meubelprojecten geleverd waaronder een aankleed meubel voor baby’s. Het meubel is gemaakt in de vorm van oud Hollandse huisjes waarbij de ramen een doorkijkje geven naar allerlei diverse scenario’s.  Uiteraard kunnen indien gewenst deze “doorkijkjes” middels de LED panelen mooi verlicht worden. Tevens kunnen de prints gemakkelijk gewisseld worden om weer een compleet andere uitstraling aan het meubel te geven.